Komentārs

Atlasīti Ruth Lee brīvprātīgo glābšanas atbalsta programmas uzvarētāji

Ruth Lee sociālās palīdzības programmas Brīvprātīgie Varoņi 2021 konkursa rezultāti ir zināmi. Starp starptautiskās pieteikumu kārtas uzvarētājiem ir Hījumā un Sāremā brīvprātīgās jūras glābšanas komandas!

Apmācību manekenu ražotājs un daudzējādā ziņā pionieris, kompānija Ruth Lee Ltd (Lielbritānija) 2017. gadā uzsāka sociālā atbalsta programmu Brīvprātīgie Varoņi. Kopš 2017.gada uzņēmums sniedz atbalstu brīvprātīgajiem varoņiem dažādās valstīs - ūdens glābējiem, dzīvības glābējiem, ugunsdzēsējiem un citiem dienestiem, kas reaģē uz ārkārtas negadījumiem - iegādāties nepieciešamo mācību aprīkojumu. 

Šogad starptautiskajā konkursā tika iesniegti 23 pieteikumi, no tiem 9 atbalsta pieteikumi bija no Igaunijas un Latvijas. Sakarā ar lielo nopietno pieteikumu skaitu, novērtēšanas process bija ilgstošāks nekā paredzēts. 

Komiteja kopumā atlasīja desmit pieteikumus, lai tos pilnībā vai daļēji atbalstītu. Trīs bija no Lielbritānijas atlases kārtas un septiņi uzvarētāji no starptautiskās kārtas. 

Un tagad vissvarīgākais - par uzvarētājiem tika izvēlēti divi pieteikumi no kaimiņvalsts Igaunijas! 

Zemāk ir saraksts ar uzvarētājiem:

Apsveicam Hījumā brīvprātīgo jūras glābšanas komandu un Sāremā brīvprātīgo jūras glābšanas komandu! 

Komiteja īpaši atzīmēja Sāremā un Hījumā glābēju paziņojumu pamatotību. 

Sāremā lūdza atbalstu termokameras iegādei, bet Hījumā komanda no Ruth Lee lūdza trīs meklēšanas un glābšanas manekenus. Hījumā saņems no Ruth Lee 2 manekenus! 

Mohni komanda apsveic visus uzvarētājus! 

Mēs esam nolēmuši visiem brīvprātīgo varoņu kandidātiem izteikt dažus lieliskus piedāvājumus. 

Piedāvājumi ir spēkā nākamās divas nedēļas līdz 14.05.2021 (pēdējā diena). 

Piedāvājumiem varat piekļūt, noklikšķinot uz šīs saites.

Pievienot komentāru

Email again: